Jag....

....gillar eller nej jag älskar verkligen sommaren, det är så mycket posetivt i sommaren allt händer då allt är bra och åhh snart är den här. Jo på sommaren då är det varmt och man har gått ut från depp-perioden och allt är precis bra, man kan ha så snygga outfits och håret blir blekt LOOOVE. Men blir även brun och man kan bada i havet, man har sommarlov och planerar massa roliga saker som man ser fram emot hela tiden. Sen är det även många högtider som midsommar, massa födelsedagar, MIN födelsedag, festivaler, resor hit och dit men det bästa är nog att alla är på topp! 
 
....Jag är en ganska förväntansfull person och i vissa fall är det inte bra, för man vill att det ska bli så bra eller till och med perfekt och har så stora förväntningar och när det inte blir som man tänkt kan man bli lite besviken... Men jag brukar oftast hjälpa till så förväntningarna blir som man vill iallafall åt det hållet!
 
.....Jag kan verkligen inte plugga, och jag vet inte vad som har hänt.. Eller jag har ingen motivation och när jag väl sätter mig så får jag för mig att göra massa andra saker istället och jag hatar det verkligen.. Jag ska försöka tänka att jag är intresserad i det jag ska plugga på så jag först och främst vill lära mig det, men jag tror det är väldigt viktigt att veta vad man läser och inte bara läsa därför är det bra om man läser och sedan skriver ner egan ord om det man läst. 
 

....Jag saknar verkligen högstadiet då man träffade alla sina vänner varje dag och man hade dom alltid där men nu när alla är på olika ställen så blir det så svårt att passa tider med varandra och ens hinna höra av sig då man har så mycket att tänka på nu. 
 
.... Jag vill bli advokat, väldigt gärna vill jag bli det jag känner att jag skulle passa som det och det är ett väldigt bra jobb då man tjänar bra och jag tror man lär känna sig själv mer också, olika sider av sig själv. Det behövs mycket energi,kraft och envishet för att nå upp till det och den energin har jag inte men jag ska försöka bli det på ett annat sätt annars har jag en backupplan som skulle funka! 
 

......Jag är väldigt trött nu efter denna underbara soldagen och träningen så jag behöver få mycket energi till matteprovet som är imorgon så jag säger godnatt! 
 
Love Erica
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0