dance with your heart and your feet will follow


Hello! Det har varit en fullspäckad helg för min del. 24 danser 8 uppvisningar 2 helger och fyra dagar.
Jag tänkte att jag skulle berätta lite om dansen jag och elin går på.
Vi började att dansa i Skene i början på året. Förra terminen dansade vi två olika street danser, en jazz och en modern. Och denna teminen fick vi minska ner lite på det för att vi skulle hinna med skolan, så det blev tre danser istället;) street, modern och balett. Balett var något nytt men det är ju grunden till all dans så vi tänkte att det är lika bra att gå på det med och prova på:)
Vi har somsagt haft dansuppvisning denna helgen och förra helgen. Det går till så att det är två föreställningar på en dag. Idag var det sista föreställningarna för i år och min familj var och kollade och filmade såklart så jag kanske lägger upp en video på någon dans sen:) Det är grymt kul iallafall med scenen, allt scenljus, röken.. dansen såklart, ja allt! så jag längtar verkligen tills nästa termin då det drar igång igen med nya danser och allt!:)
Förövrigt har min helg varit bra:) hoppas att eran också har varit det. och just nu tycker jag att uttrycket: varför är fredag så nära måndag men måndag så långt ifrån fredag, passar in väldigt bra!
Men imorgon väntas endå en rolig dag i skolan. Vi ska nämligen ha volleyboll tunering, grymt lag har vi faktiskt, eller hur erica;)
Nu ska jag ta en stor kopp Tro Hopp & Kärleks te:) Ha en bra kväll alla:) /emelie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0