No one looks back on their life and remembers the nights they got plenty of sleep.


 
 
 
Fredagen tillbringade jag först med mamma och vi bestämde oss ganska snabbt när vi vakna hur vi ville att våran dag skulle se ut. Den började med lite träning eller lite&lite kan man inte ska säga, vi kämpade på jätte duktigt vi tänkte även simma lite efter gymmet men vi hade tänkt hinna åka till kungsbacka också så vi hoppade det. Påväg till kungsmässan så hade vi med oss kameran så vi stannade lite på vägen och tog lite kort, det är faktiskt något som jag och mamma tycker om att göra. Att gå ut och hitta fina ställen och bara njuta av den fina naturen också. Sen gick vi lite i affärerna och jag fick med mig två tröjor, lite kaffe i magen och en nöjd Erica. 
Dagen var verkligen inte slut där, bestämde mig för att hänga på mina godingar på halloween party och det blev snabbt hem och hämta lite smink och kläder. Så det blev lite dans hemma hos min lilla geting innan vi drog vidare. 
Kom hem runt två på fredag natt lördag morgon, och då fick det bli sängen direkt. Klockan 7 ringde väckarklockan och det var bara att gå upp ur sängen och äta en reäl frukost och på med gummistövlarna och ryggsäcken. Då var det klart för den årliga promenaden där alla i den lilla byn är ute och dom som åker förbi tror att det är värsta fyllebyn, men det är så det ska vara. Vårat laf hette då Hannas pack och vi bestod av ett väldigt gott gäng och jag är väldigt stolt över våran insatts på alla stationerna okej kanske inte eldstationen menmen. Efter 5 timmars gående så var vi i mål och då var det bara raka vägen hem och samla ihop nya krafter till kvällen då det stod ännu en halloween fest på listan. Jag kan inte säga något annat än att denna helgen blev väldigt lyckad. 
Love Erica
             
Fredag, getingen Stina och Erica djävul
Pigga tjejer på marschen.
               
Lördag halloweenparty2 Jag, Stina & Matilda! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0