Breakeven

 
Hello, tur att Emelie håller bloggningen i liv.. 
Det ända jag har gjort dessa dagar som jag inte har bloggat är att plugga, eller ah försöka plugga. 
Och nu är det snart över för denna veckan och då blir det lov som väntar, helt underbart. 
Men idag och imorgon så består mina dagar av plugg och sen så är jag tillbaka igen. 
Vad tycker ni om hösten egentligen? 
Jag ogillar och gillar den faktiskt, för det är så mysigt med höstmys och alla fina bilder som folk tar ute med alla fina färger. Lite tråkigt att jag inte alls hunnit vara ute och fota någonting nu på hösten men den dagen kommer la också. Men det jag ogillar är att kylar smyger sig på och man blir lätt sjuk, men som tur är har jag redan varit sjuk så jag hoppas verklgen att jag slipper en till. 
 
Som sagt så fyller våran kära vän klaudia år idag och det var väldigt tråkigt att hon fyllde år just idag då det är skola både dagen före och idag men dock så överraskade jag henne med tre bakelser (små prinssesbitar). Minns när jag fyllde år, då kom Klaudia och Matilda till mig kl 00:00 PRICK med kladdkaka och sjöng så fint. 
Men vi får fira henne en annan dag. Hoppas att hon haft en underbar dag i än så länge och att matteprovet gick bra. Grattis hjärtat! 
Love Erica
 

Kommentarer
Postat av: Klaudia

Taaaack älskade du! Har ju världens bästa vänner så hur kan min födelsedag bli dålig? Tack för fina princesstårtan x3 och för fina gratulationer och helt enkelt aaallt! <3

2012-10-23 @ 22:11:19
URL: http://klaudiajasionek.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0